My Little Pony meriponi -elokuva

post thumb
Harrastus
by Julia/ on 16 Feb 2022

My Little Pony meriponi -elokuva

Pinkie Pie on My Little Pony meriponi elokuvassa My Little Pony The Movie. Siellä Pinkie vastaa kakkujen leipomisesta Canterlogin ystävyyden festivaaleilla. Kun Storm Kingin joukot hyökkäävät kaupunkiin Tempest Shadowin johdolla, Pinkie ystävineen pakenee etsimään kuningatarta, Queen of the Hippos. Myöhemmin tämä täsmennettiin olevan Hippogriffin kuningatar Novo. Tämän matkan aikana Capper melkein myi heidät orjuuteen ja heittää tuolloin myös kapteeni Celaenon yli laidalta ilmalaivasta. Mitä tapahtuu vedenalaisessa valtakunnassa?

My Little Pony meriponi ja vedenalainen valtakunta

Vedenalaisessa valtakunnassa Pinkie ystävystyy prinsessa Skystarin kanssa. Hän johtaa ystäviensä pyrkimystä saada Novo auttamaan heitä siinä, että koti pelastuu Storm Kingiltä. Sen jälkeen tuleekin eteen vaikeuksia, kun Twilight yrittää varastaa Novon Transformation helmen ja heidät karkotetaan Seaquesteriasta. Tästä seuraa se, että Pinkie ja hänen ystävänsä ovat täysin eri mieltä Twilightin kanssa siitä, mitä hän teki, mutta silti he palaavat Canterlotiin pelastamaan hänet.

Tempest joutuu vangiksi ja muut hiipivät Canterlotiin pelastamaan häntä. Hiivittyään kaupunkiin ja taisteltuaan Storm Guardin joukkoja vastaan, he pääsevät näiden ohi. Pinkie myös kukistaa Storm Guradin heittelemällä sinne yllättäen kuppikakkuja. Mane Six yhdistyy heidän kanssaan ja hyvittää kaiken, jolloin he lopulta onnistuvat voittamaan Storm Kingin. Tämän jälkeen Frendship Festival jatkuu ja myös Pinkie ystävineen saavat Tempestistä uuden ystävän. My Little Pony historia on mielenkiintoista luettavaa, koska se sisältää paljon juonenkäänteitä.

Pinkie Piestä on moneksi

Pinkie Pie, oikealta nimeltään Pinkamena Diane Pie ja hän on yksi My Little Pony Friendship is Magic -elokuvan päähenkilöistä. Tämä poni on todella energinen ja seurallinen leipuri Sugarcube Cornerissa. Hän asuu siellä toisessa kerroksessa yhdessä hampaattoman lemmikkialligaattorinsa kanssa. Alligaattorin nimi on Gummy ja se edustaa puolestaan naurun elementtiä. Pinkie kirjoittaa sekä esittää monia kappaleita ja hän on useiden ohjelman koomisten sekä sarjakuvamaisten vitsien lähde.