Pinkie Pie

post thumb
Harrastus
by Julia/ on 16 Jun 2021

Pinkie Pie

My Little Pony nimet ovat monille faneille varmasti tuttuja. Haluamme kuitenkin kertoa hahmoista hieman lisää. Nyt on esittelyvuorossa Pinkie Pie. Pinkie on viralliselta nimeltään Pinkamena Diane Pie. Se on sinisilmäinen, pinkki tamma. Sillä on pörröinen harja ja häntä. Oikein surullisena ollessaan sillä on täysin tikkusuorat harjakset. Pinkien äiti on nimeltään Cloudy Quartz ja isä on puolestaan Igneous Rock.

Pinkie Pie on saanut myös hänelle rakkaita sisaruksia. Sisaret ovat nimeltään Maud Pie, Limestone Pie ja Marble Pie. Perheellä on myös lemmikki. Se on alligaattori ja sen nimi on Gummy.

Pinkie Pien luonne

Sivustomme Brony haluaa tuoda My Little Pony -hahmoja lukijoille tunnetuiksi. Siksi kerrommekin nyt, millainen poni on Pinkie Pie. Sen luonne on varsin energinen. Pinkie ei ole juuri koskaan apaattinen ja ärtyisä. Se on aina iloinen ja leikkisä.

Pinkie Pie rakastaa vitsejä. Se vitsaileekin varsin paljon ja hauskuuttaa sillä ystäviään. Vaikka se on iloinen ja kiltti, osaa se olla myös äkäinen. Sitä se on tosin hyvin harvoin. Kun se on äkäinen tietävät ystävät, että sillä ei ole kaikki hyvin.

Pinkie Pien tärkeimmät ominaisuudet

Kuten jokaisella sarjan ponilla, on myös pikkuisella Pinkiellä lukuisia muista poneista erottavia ominaisuuksia ja tapoja. Tässä niistä tärkeimpiä omalaatuisia Pinkien ominaisuuksia:

• Söpöyskuvio: hauskanpito ja naurattaminen
• Laji: Maaponi
• Sinisilmäinen pinkki tamma

Esiintyminen jaksoissa ja kutsumanimet

My Little Pony nimet tulevat esille useaan kertaan sarjan jaksoissa. Pinkie esiintyy myös monessa jaksossa. Se esiintyy mielellään. Pinkietä voi seurata oikeastaan sarjan kaikissa jaksoissa, sillä se on yksi sarjan loistokkaista päätähdistä. Pinkiellä, kuten rakkailla lapsilla yleensä on monia kutsumanimiä.

My Little Pony nimet muistuvat parhaiten mieleen sarjaa katsomalla. Pinkietä kutsutaan virallisen nimen lisäksi muun muassa seuraavilla nimillä: Pinkies Piecus, Super Hyper Bailuponi, Pinkamena Pie, Pinkamena Diane Pie, Pinkie Winkie, Pinkie ja Pinkamena. Näillä kaikilla nimillä Pinkietä sarjassa siis kutsutaan. Nimet ovat sen ystävien ja äidin, isän ja sisarusten keksimiä.