My Little Poni söpöysmerkit kertovat erityistaidosta

post thumb
Harrastus
by Julia/ on 13 Apr 2022

My Little Poni söpöysmerkit kertovat erityistaidosta

My Little Poni söpöysmerkit ovat kuvioita, jotka ilmestyvät ponin pakaraan yleensä silloin kun kyseinen poni on löytänyt oman erityistaitonsa. Kahdella eri ponilla ei koskaan ole samanlaista merkkiä. Tämä merkki ei kuitenkaan aina tule erityistaidonkaan mukana. Yksi esimerkki tällaisesta tilanteesta on Applejack-poni, joka sai merkkinsä, kun hän tajusi, että kuuluu Omppulan omenatarhalle, ja kun hän myös palasi sinne.

My Little Poni söpöysmerkit ilmestyvät oikeaan aikaan

Söpöysmerkkiä ei voi koskaan pakottaa ilmaantumaan ponille. Se tulee vasta silloin, kun sen aika on. Oikea aika on jokin erityinen ajankohta, kuten erityistaidon löytyminen tai jokin muu merkittävä tapahtuma. Merkki saadaan useimmiten varsana, mutta sille ole koskaan annettu tarkkaa aikarajaa. Söpöysmerkkiklubi taas on Scootaloon, Sweetie Bellen ja Apple Bloomin perustama kerho. Tässä kerhossa he pyrkivät saamaan omat söpöysmerkit itselleen. Myöhemmin tähän klubiin liittyi myös Babs Seed.

Jokaisella ponilla on omanlaisensa merkki. Esimerkiksi Twilight Sparkle on saanut söpöysmerkin, jossa olevat tähdet edustavat ponin erikoiskykyä taikojen tekemisessä. Rarityn merkissä taas on vaaleansinistä jalokiveä ja ne viittaavat ponin taitoonsa löytää maaperästä jalokiviä taiallaan. Rainbow Dashin merkissä on pilvestä iskevä kolmivärinen salama, joka symboloi ponin taitoa muuttaa säätä.

Muita ponien merkkejä

Muillakin My Little Ponyn poneilla on merkkejä. Fluttershyn merkki on kolme vaaleanpunaista perhosta, jotka edustavat hänen taitoaan käsitellä kaikenlaisia eläimiä. Pinkie Pien söpöysmerkkinä on kolme sinikeltaista ilmapalloa ja hänen elementtinsä onkin nauru. Kaikki poneista ovat siis ainutlaatuisia sekä ominaisuuksiltaan että merkeiltään.