Mitä ovat My Little Pony ihmishahmot

post thumb
Harrastus
by Julia/ on 19 Jan 2022

Mitä ovat My Little Pony ihmishahmot

Ehkä hieman vieraammiksi ovat jääneet My Little Pony ihmishahmot, mutta niitä on kehitetty hyvin samalla tavalla kuin ponejakin. 29 senttiä pitkä nukke on tarkoitettu iältään 5-8 -vuotiaille, mutta mikään ei tietysti estä hiukan vanhempiakaan hankkimasta tätä nukkea. Myös näillä nukeilla on ystävyyden voima kuten poneillakin ja samalla tavalla pitkät sekä värikkäät hiukset. Nukkeja on useampia ja niitä voi keräillä samalla tavoin kuin ponejakin.

My little pony ihmishahmot ovat urheilullisia

Nukeilla on 7 liikkuvaa niveltä, joten niiden kanssa on mukava leikkiä. Lisäksi niistä on tehty urheilullisia ja samalla tavoin seikkailuhaluisia kuin poneistakin. Nuket ovat saaneet inspiraationsa viihteestä ja niiden asut ovat suhteellisen rohkeita kuten esimerkiksi Rainbow Dashin leggingsit ovat sateenkaariraidalliset. Topeissa on kiiltävä kuvio, jossa on tämän ihastuttavat nuken merkki. Lookia voi lisätä myös kengillä sekä rannekkeella.

Värisävyt kulkevat käsikädessä esimerkiksi Rainbow Dashin kengät ovat turkoosit kuten kaikki muutkin hänen värisävynsä. Ihanat tytöt ovat todella mukava lisä ponien seuraksi ja jopa vanhat My Little Ponyt sopivat täydellisesti näiden ponityttöjen kanssa samaan leikkiin. Leikeistä tuleekin huomattavasti mielenkiintoisempia, kun niihin saadaan muodikkaat nuket mukaan ja ideoita leikkeihin onkin paljon enemmän.

Muotinukkeja on kolmea eri vaihtoehtoa

Näitä pitkäsäärisiä ihanuuksia on tarjolla kolmea erilaista. Kaikki ovat tyyliltään hyvin samanlaisia eli niillä on pitkät ja tyylikkäät hiukset. Jokaisella nukella on upea ja hyvin persoonallinen asu, joka on nuken kanssa sävysävyyn. Kolme eri vaihtoehtoa ovat Fluttershy, joka on värisävyiltään oranssia ja vaaleansinistä, Twiligh Sparkle, joka puolestaan edustaa itseään lilassa asussa ja silmälaseissa. Äsken mainittu Rainbow Dash on turkosiin pukeutunut. Sarja on yhtä innostava kuin ponit itsekin.